Hvis du er ude for at en computer/harddisk går ned eller på en eller anden måde ikke kan få fat i dine data, så ring eller mail. Vi kan hjælpe med at trække data ud fra harddiske der er er formatterede o.s.v.

Hvis din harddisk pludseligt ikke virker mere eller giver mærkelige lyde fra sig så lad være med at kæmpe for meget med det for det kan skade disken yderligere. Flyt heller ikke computeren før du har kontaktet os.

Vi kan også få billeder og film reddet fra alle slags flash kort. Selv om disse kort ikke er mekaniske som harddiske, kan de gå i stykker eller filsystemet kan lave fejl.

Vi har mange års erfaring i at fjerne virus, spy- og malware fra computere - også selv om det ser håbløst ud.

I langt de fleste tilfælde kan problemet fjernes uden at den installerede software tager skade og alle dine data forbliver intakte.
Vi kan sørge for at du også kan få en ekstra backup på en harddisk eller USB flashpen af dine data.

Typiske tegn på infektion af PC:

Selv om din PC føles som om den kører som den skal kan der være software på den som følger med i hvad du foretager dig på nettet, kommer med vinduer med f.eks. reklame på underlige tidspunkter eller hele tiden advarer om infektioner og vil have dig til at installere et program for at undgå det.

Hele din brugerflade/skrivebord kan også blive låst.Vi sørger for at dit system kommer til at virke igen på trods af voldsom "infektion".

Kunde login